Main Page Sitemap

Last news

Array Valentino (13) ble slått i garderoben - nå har han flyttet alene til Skien. I enjoy being active, healthy and S taying fit. Latest Advice, view more, latest Features. Nå ventes det mer bråk i sandsaken - ber..
Read more
Nedenfor oppsummerer vi resultatene av de to mest solide/seriøse testene som har blitt utført. Vi henter data kontinuerlig fra, noe som gjør at siden skal vre oppdatert til enhver tid. Også her er Skandiabanken testens vinner, til tross for..
Read more

Dating nettsteder gratis malaysia


dating nettsteder gratis malaysia

via fast og mobilt internett. Smarttelefonens økende utbredelse har utfordret medienes forretningsmodeller og gitt hardere konkurranse om publikums oppmerksomhet og tid. Nøye planlagt slukking, en regionvis slukking gjorde det mulig å drive et målrettet informasjonsarbeid for å forberede lyttere og berørte bransjer på overgangen. Departementet gjorde flere vurderinger rundt teknologiskiftet, blant annet av hvilke kostnads- og nytteeffekter en digitalisering ville kunne tenkes. Å bytte hele radioen eller sette inn en adapter har for mange vrt vanskelig, og for noen også kostbart. 34 prosent av all lytting i januar var på de nye kanalene. Det gjør at NRK kan oppfylle oppdraget som allmennkringkaster på en bedre måte. I 2015 kom det en egen stortingsmelding, Meld. For mer informasjon, se WorldDABs nettside. Samarbeidet har vrt avgjørende for å kunne gjennomføre radioskiftet.dating nettsteder gratis malaysia

Rapport: Det digitale radio- skiftet En oppsummering og analyse av digitaliseringen av norsk radio.
Sveriges sajt om prylar och teknik för nördar och early adopters.
Nyheter, video och tester på de hetaste prylarna.

Stor grad av ettermontering er hovedforklaringen på at nesten 50 prosent av bilparken i løpet av 2017 hadde DAB. Bra fettfilter, rejält ångutsug, låg ljudnivå och bra belysning. Gjennom hele skiftet har bransjen jobbet for stor grad av tilgjengelighet og åpenhet. Mange kan brukes videre med et DAB-adapter. 34 prosent av all lytting i januar var på de nye kanalene, altså kanaler som hadde liten eller ingen distribusjon. Radioen er et sekundrmedium som treffer publikum i situasjoner hvor andre mediekanaler er mindre egnet,.eks. Gamle radioer Da FM-slukkingen startet i 2017 utløste det stor etterspørsel etter adaptere for oppgradering av både bil- og hjemmeradioer. Test - Bilbarnstolar och babyskydd, råd Röns test av bilbarnstolar och babyskydd är nu ännu tuffare, med hårdare frontalkrock och realistiska sidokrockar. Økt konkurranse: Radio må tilby mer til alle. Donnerstag, montag, samstag, donnerstag. Med et stadig større medietilbud og mer å velge mellom for publikum, må radiobransjen tilpasse innholdet til publikum, slik at det er tilpasset lytternes ulike interesser og musikksmak.dating nettsteder gratis malaysia

Vi er spesialister i IT-infrastruktur og ønsker å bidra til å bygge Norge med. I nrt samarbeid med kundene og partnerne våre skal vi utvikle. Thon Hotels har 3 moderne hotell i Bergen sentrum, og 1 konferansehotell ved Bergen Lufthavn Flesland. Bestill online for garantert lavest pris.


Sitemap